NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
PÅ 'AN IGJEN: Nick Brovold, bedre kjent som «Brovold89», har opprettet ny Snapchat-konto etter at den forrige ble slettet.
PÅ 'AN IGJEN: Nick Brovold, bedre kjent som «Brovold89», har opprettet ny Snapchat-konto etter at den forrige ble slettet. Foto: Skjermdump

Superstjerne på Snapchat fikk kontoen slettet

Sist oppdatert:
«Brovold89» sendte bilde av kjønnsorgan.

«Brovold89» ble superstjerne over natten etter at han delte sexsnutter på Snapchat. Nå er det slutt. Snapchat-kontoen er slettet.

Nick Brovold, som han egentlig heter, hadde titusener av følgere fra hele Skandinavia. På det meste skal trønderen ha blitt fulgt av 150.000 brukere.

Filmene med nakne damer og der han selv har sex kan ha fått begeret til å renne over for bildedelingstjenesten. Han har imidlertid parert med å opprette en ny profil.

Brovold har ikke svart på Nettavisens henvendelser, men til Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Petter «Katastrofe» Kristiansen sier han følgende:

– Ettersom man terger på seg halve Norge så var jeg heldigvis noe forberedt på at snapchat kontoen «brovold89 ville til sjuende og sist bli slettet.

Thorbjørnsen og Kristiansen (låtskriver), som deltok i Melodi Grand Prix med låta «En godt stekt pizza», har intervjuet trønderen på deres side.

Har du nyhetstips? Tips «tommybrakstad» på Snapchat!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere