*Nettavisen* Økonomi.

Susanne Wergeland forlater TV 2

SKIFTER KANAL: Susanne Furøy Wergeland slutter i TV 2. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Får ny jobb hos konkurrenten.

16.12.15 12:20

Susanne Furøy Wergeland (30) melder overgang til Discovery Networks, som eier blant annet TVNorge og Eurosport.

Ifølge mediehuset får hun en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

– Susanne er drivende dyktig og veldig allsidig, så dette er en drømmesignering for oss. Hun kommer til å jobbe både som programleder og reporter, og blir sentral i den prosessen vi er i gang med nå, hvor vi bygger opp en slagkraftig sportsredaksjon som skal håndtere fire OL, seks år med Tippeligaen og alt annen spennende sport som kommer på våre kanaler i tiden framover, sier Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks i en medling.

Susanne Wergeland er begeistret for det som skjer hos Discovery Networks om dagen.

– Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang. Discovery har vist at de mener alvor med sportssatsingen sin, nå sist ved å sikre seg Tippeligaen. Det er kjempespennende å få være med på oppbyggingen av det som kommer til å bli kanskje Norges travleste og morsomste sportsavdeling i årene som kommer. Det har vært noen veldig fine og lærerike år i TV 2, jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, men nå føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, sier Susanne Wergeland.

Susanne Furøy Wergeland er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og har bakgrunn fra blant annet NRK, Rosenborg Media og Dagbladet. Siden 2011 har hun vært sportsanker i TV 2 Sporten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag