NA24.no

Svakt for «Nordmenn på grensen»

De eldre på handletur.
De eldre på handletur. Foto: TV3/Viasat4
Sist oppdatert:
Viasat 4 ser frem til to premierer i kveld.

I «Nordmenn på grensen» blir vi kjent med fastboende nordmenn som har latt seg lokke av det billige prisnivået. Prisene motiverer også de mange handlende, som unner seg rimelig flesk og annet godt på tur til Sverige. Dokusåpen blir dessuten med Bjørge Olsen og kona på husvisninger i Sverige. Med beinhard kritikk av norske myndigheter har Bjørge, kjent som Løkmannen fra TV3-serien Svinesund, uttrykt et brennende ønske om å rømme landet. Bli kjent med Bjørge og en lang rekke andre spennende personligheter som alle har én ting til felles; de stortrives på grensen.

Gårsdagens premiere på «Nordmenn på grensen» på Viasat 4 hadde 56.000 seere og en markedsandel på 3,4 prosent blant alle seere over 12 år.

På det meste var 92.000 seere innom premieren.

- Dette er absolutt en fin start for «Nordmenn på grensen», særlig tatt i betraktning den vanvittige kommersielle konkurransen på mandager. Nå ser vi frem til kveldens to premierer på kanalen, «Garasjen» og «Gumball 3000 med Tommy og Morten»,sier Informasjonssjef i TV3/Viasat 4, Glenn Ø. Støldal til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere