NA24.no

Svenskene får charterfeber

Nå reiser svenske TV-kanaler på harrytur til Syden.

Den største reklamefinansierte TV-kanalen til svenskene, TV4, er først ute med «Semestersvenskar» som får premiere den 14. januar. I serien kan svenskene følge en gjeng reiseledere i Thailand, skriver Resumé.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Konkurrenten Kanal 5 går med lignende tanker. Deres program får navnet «Charterresan» og vil utspille seg på Playa del Inglés på Gran Canaria.

Også denne serien kommer til å fotfølge reisepersonalet, men som på denne kanalen er fra Ving. Dokusåper i chartermiljø blir med andre vårens tv-trend hos søta bror, melder Resumé.

I Norge har «Charterfeber» sin fanskare vokst siden programmet gikk første gang på norsk TV3 mars 2006. Den femte sesongen er allerede annonsert og vil bli sendt i år. Nytt for sesongen er at man kan søke om å få være med sammen med glamourmodellen Linni Meister og charterfeber-kjendis Svein Østvik.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere