Svindyr eks på plakaten

Foto: (Scanpix)

«Verdens største golddigger» i ny storslått reklamekampanje.

19.11.07 16:00

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Sir Paul McCartneys ekskone Heather Mills vil fra og med tirsdag sette sitt preg på det britiske veibildet ved hjelp av rundt 100 store reklameplakater. Det er hennes største kampanje siden hun giftet seg med den gamle rockestjernen Paul McCartney, skriver Daily Mail.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Viva! dyrene
På en av reklameplakatene for dyrevernsgruppen Viva! ligger Mills utslått på uttørket jord for å illustrere hvordan kjøtt- og melkeindustrien bidrar til drivhuseffekten.

- Husdyrbestanden er den nest største bidragsyteren til drivhusgasser med 18 prosent sammenlignet med 13,5 prosent fra alle verdens forskjellige transportmuligheter til sammen, sier Viva!-toppen Juliet Gellatley, ifølge Daily Mail.

- Randen av selvmord
Tidligere denne måneden fortalte Mills i flere intervjuer at ekteskapsbruddet med McCartney nesten ledet henne til selvmord.

På amerikansk TV har hun også kommet med nedsettende kommentarer om McCartneys datter Stella og at McCartney var en gnier.

Les mer her: Paul McCartney krever foreldreretten

Men gnier eller ei, Mills kan se frem til en økonomisk uavhengig fremtid. Tidligere har det vært spekulert i at Mills vil prøve å sikre seg halvparten av McCartneys anslåtte formue på rundt 4,5 milliarder kroner.

I Storbritannia har det nemlig vært en endring i skilsmissesaker som har havnet i rettsapparatet. Siden 2000 har flere saker endt i den minst formuendes favør, noe som har gjort Storbritannia til et yndet sted å skille seg fra rike ektefeller. Normen er som regel at boene blir splittet 50-50 ved skilsmisser.

Paul McCartney skal imidlertid være beredt på å gi Heather Mills 41 millioner kroner hvert år til deres datter Beatrice, som fylte fire i oktober, blir 18 år.

Les mer her: Får 822 millioner

2000 briter har tidligere stemt frem Mills til verdens størte golddigger, det vil si en «kvinne som er ute etter en manns penger».

Les mer her: - Verdens største golddigger

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag