NA24.no

Tar Norge med storm

(TVNorge)
Sist oppdatert:
Braksuksess for «Alt for Norge».

TVNorges premiere på «Alt for Norge» feide all konkurranse av banen torsdag, og oppnådde de høyeste premieretallene på TVNorge på to år, med 549.000 seere. Dette er den fjerde beste premieren i TVNorges 21 år lange historie, melder kanalen.

- Jeg er stolt som en hane, særlig fordi dette er ett av svært få lokalt utviklede programmer på norsk TV, sier TVNorge-sjef Harald Strømme. Vi hadde høye forventninger til «Alt for Norge», men alle våre estimater ble gjort til skamme.

I hovedmålgruppen på 12 til 45 år valgte 40 prosent av seerne å følge deltakerne.

- I primetime var vi i går større enn NRK1 og TV2 til sammen i denne målgruppen. Det skjer ikke så ofte, sier Strømme, som forteller om sprudlende stemning internt i TVNorge-huset i dag. - Det er brede smil i alle avdelinger i dag, ikke minst fordi dette kommer på toppen av en allerede sterk vårsesong. TVNorge og FEM er de to eneste kommersielle kanalene som har økt seerandelene hittil i år.

Konseptet er utviklet i samarbeid mellom TVNorge og idéskaperne David Berner og Eric Williams i selskapet Oxymorons. Formatet blir nå presentert på TV-messen i Cannes til uken for å selges til det internasjonale markedet.

Alt for Norge hadde på det meste vel 600.000 seere. Markedsandel i 12 + var 30 prosent og i 12 - 44 på 40 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere