NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Mattias Hällström startet i 1998 Projectplace og har vært den drivende kraften for selskapet.
Mattias Hällström startet i 1998 Projectplace og har vært den drivende kraften for selskapet. Foto: Kristina Sahlén

Tar opp kampen i Europa

Projectplace passerer 700 000 brukere globalt.

Den svenske spesialisten på nettskybaserte samhandlingsvertøy tar opp kampen mot etablerte programvaregiganter for å vinne nye markedsandeler. Johan Zetterström, selskapets nye administrerende direktør bretter opp ermene i kampen. Målet er å øke markedsandelen ytterligere og ekspandere til nye markeder.

Hviler ikke
Projectplace, ledende innen nettbasert prosjektsamarbeid og -samhandlingsverktøy i Norge, Norden og Europa, kunngjorde i dag at selskapet har brutt grensen på 700 000 registrerte brukere på verdensbasis. Dette er bare nok en milepæl i Projectplaces historie. Projectplace-teamet hviler imidlertid ikke på laurbærene – selv om det riktignok har gått et par champagnekorker gjennom selskapets hovedkvarter i Stockholm. Samtidig vender selskapet blikket fremover, og ser allerede frem mot neste mål – å bryte milliongrensen.

- Dette er et oppsiktsvekkende resultat. Bak står et dedikert Projectplace-team som har jobbet ekstremt hardt og dedikert for å gjøre Projectplace til europalederen innen nettbasert prosjektsamarbeid, sier Johan Zetterström, administrerende direktør i Projectplace i en melding, og fortsetter;

- Men dette er bare begynnelsen. Planen er å konsolidere og utvide vår ledende posisjon innen nettbasert samarbeid gjennom en betydelig styrking av F&U- og salgsvirksomheten.

Startet med epost
Da Projectplace var i sin spede barndom på slutten av 90-tallet, var det e-postfunksjonaliteten folk kavet med. Selskapets unge team var imidlertid raske med å overbevise et bredt spekter av kunder om sin visjon, som handlet om at alle arbeidsrutiner skulle knyttes opp mot et nettbasert samarbeidsmiljø som gagnet prosjektene.

- Markedet er nå modent, og nettskybaserte løsninger blir standarden. Dette gjenspeiles av takten som brukerbasen har vokst med i det siste, sier Zetterström i meldingen, og utdyper;

- Projectplace har vært en pioner innen sitt felt og lagt grunnlaget for nettbasert samarbeid. Nå starter det virkelige arbeidet: Å møte konkurransen fra etablerte programvaregiganter som ønsker å delta i utformingen av den nye måten å jobbe nettbasert på.

Skal styrkes i Europa
Europeisk ekspansjon har vært avgjørende for den raskt voksende brukerbasen til Projectplace. En del av selskapets ambisiøse mål er å styrke posisjonen i Europa ytterligere, men også å vinne nye markeder for å oppnå økt global vekst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere