*Nettavisen* Økonomi.

Tar over etter Aurdal

Dag Herbjørnsrud blir ny redaktør i Ny Tid etter Martine Aurdal.

Dag Herbjørnsrud blir ny redaktør i nyhetsmagasinet Ny Tid. Martine Aurdal har valgte å slutte i Ny Tid etter at Mentor Medier kjøpte Ny Tid fra Damm

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Jeg ønsker at Ny Tid kan bli enda mer Ny Tid. At vi altså skal prøve å stå i tradisjonen til Orientering og dets første redaktør Sigurd Evensmo. Og jeg tror vi har fått profesjonelle medieeiere som kan hjelpe oss med å løfte produktet videre i et tøft marked, sier Herbjørnsrud i en pressemelding.

Mentor Medier eier nå Ukeavisen Ledelse, Økonomisk Rapport, Gründer og altså Ny Tid og Le Monde diplomatique. Magne Lerø er publisher og øverste ansvarlige redaktør for alle publikasjonene. Det er Mediehuset Vårt Land (ikke å forveksle med avisen Vårt Land) som igjen står bak Mentor Medier.

Herbjørnsrud var ansvarlig redaktør og disponent i den tidligere tabloidavisen Ny Tid fra juli 2005. Han ledet prosessen da forlaget Damm i januar 2006 kjøpte opp Ny Tid fra aksjonærer dominert av SV-sympatisører. 27. januar kom så Norges første nyhetsmagasin på gaten.

- Ny Tid vil selvfølgelig fortsette å følge den kritiske og redaksjonelle linjen som vi gjorde da jeg kom hit i 2005. Noen endringer ønsker vi likevel å få til, for å forbedre magasinet ytterligere, men det må vi komme tilbake etter hvert, sier Herbjørnsrud.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag