NA24.no

Tar turen til Cannes

Rekordstor deltagelse for Young Media Lions ¿ Vinnerne er Vibeke Moen og Rune Nyheim fra Carat.
Rekordstor deltagelse for Young Media Lions ¿ Vinnerne er Vibeke Moen og Rune Nyheim fra Carat. Foto: Mediebyråforeningen
Mediebyråforeningen har kåret to heldige vinnerne.

For tredje året på rad har Mediebyråforeningen i samarbeid med Capa avholdt en konkurranse om å få delta i Young Media Lions 2012. Konkret er dette en konkurranse for unge «team» ansatt i mediebyråer, hvor premien er å representere Norge under reklamefestivalen i Cannes på forsommeren.

Hele 8 team hadde sendt inn en søknad (tidligere rekord var 5), hvorav 3 ble plukket ut til å presentere sitt kandidatur for en jury bestående av Beathe Stangeland Eide fra Mediacom, Vibeke Jakobsen fra Capa, Nils Røang fra RED Media Consulting og Tonje Gjerstad fra Mediebyråforeningen.

Krevende for juryen
- Det har vært en spennende og krevende oppgave for juryen. Det var vanskelig å skille kandidatene og mange hadde lagt mye energi i søknadene. Under presentasjonen for juryen i dag var det 3 meget sterke team». Alle har lagt mye tid i dette og presenterte med trygghet, motivasjon og faglig tyngde . Vi måtte bruke en bred skala for å skille vinnerne fra hverandre til slutt, sier Tonje Gjerstad som har ledet konkurransen.

Vinneren ble Vibeke Moen og Rune Nyheim
- De viste stort engasjement og har en tilnærming til oppgaven hvor de i tillegg til solid strategisk tilnærming evnet å presentere deres kreative uttak tydeligere enn de to andre kandidatene. Dette er en kvalitet som blir viktigere og viktigere i mediearbeidet og må honoreres. Det er fantastisk gøy å se hvordan det kommer nye flinke, motiverte og unge mennesker som i fremtiden vil være med å utvikle mediebyråbransjen videre. Vi er innen i en meget spennende tid hvor nytt tankesett og nye mediemuligheter vil prege kommunikasjonsuttaket til annonsørene. Med så stor tilvekst av nye sultne folk er det bare å stå opp tidlig å jobbe hardt, sier Nils Røang i meldingen.

- Dette var utrolig moro. Hele utvelgelses prosessen har vist oss at vi fungerer meget godt som et team. Vi er klare for å gi jernet i Cannes og kommer til å gi alt for å hente hjem en gulløve, sier Vibeke og Rune som er strålende fornøyde.

Finalistene var:

  • Fra Carat: Vibeke Moen og Rune Nyheim
  • Fra IUM: Eline Ilag og Eli Hanssen
  • Fra RED: Espen Brustad Andreassen og Espen Due Larsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere