NA24.no

Tele 2s nye reklamebyrå

En av Norges største annonsører velger SMFB.

Tele2 har Forsman & Bodenfors som hovedbyrå, nå har deres avlegger i Norge fått samme tillit.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Tele2 Norge, som er blant landets største og mest synlige annonsører, har valgt SMFB som nytt reklamebyrå med hovedansvar for all massekommunikasjon.

Tele2 er en av Telenors største utfordrere i Norge, med mer enn 600.000 kunder i Norge og en omsetning på nærmere tre milliarder kroner.

– Tele2 er en heftig kunde! I den nådeløse telekombransjen er evnen til å lage god reklame avgjørende. Og med de krav og ambisjoner som Tele2 legger til grunn for vårt samarbeid, er forutsetningene veldig gode for nettopp dette, sier Christian Steen, daglig leder for SMFB.

Tele2 Norge vil jobbe med kreatørene Hans Magne Ekre og Alexander Gjersøe, samt Christian Steen som konsulent og Camilla von Brock som prosjektleder

– SMFB har vist en god forståelse for våre behov og evner å lage reklameløsninger som skiller seg ut. I tillegg til dette var den naturlige tilknytningen til Tele2 ABs hovedbyrå, Forsman & Bodenfors, viktig for vårt valg av nytt byrå i tillegg til det vi allerede bruker, sier Christian Sæterhaug, markedsdirektør i Tele2 Norge.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere