NA24.no

Tele2 kjøper Dagbladet

Foto: Faksimile
Sist oppdatert:
Og gir bort avisen.

Som Norges første annonsør har Tele2 kjøpt annonseplass over hele forsiden av en riksdekkende avis.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Dagbladet kommer i dag ut i et ekstraopplag på 30.000 kostnadsfrie eksemplarer. En åttesiders annonseavis, med Dagbladets logo, er stiftet fast på utsiden av den redaksjonelle utgaven av avisen. Ekstraopplaget distribueres gratis fra en rekke knutepunkter i Oslo, melder teleselskapet i en pressemelding.

- Vi er svært begeistret for at Dagbladet tente på ideen vår og ga oss denne muligheten. For Tele2 er det viktig å tenke nytt og alternativt. Vi mener at det i et marked med fallende annonsepriser, slik som nå, er spesielt viktig å tenke «utenfor boksen», sier administrerende direktør i Tele2, Haakon Dyrnes.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Tele2s kostnadsfrie ekstraopplag og annonseavis i dagens Dagbladet, er en del av selskapets «Born to be cheap»-kampanje.

- Ideen er å underbygge Tele2s «mission» om å gi kundene mer for pengene. Det er første gangen i norsk pressehistorie at en annonsør kjøper annonseplass på hele førstesiden av en norsk riksavis. For Dagbladet innebærer det en opplagsøkning på over 30 prosent og en mulighet til å nå ut til nye lesere i et tøft marked, sier Peder Mittet, kundedirektør i Tele2s mediebyrå Starcom.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere