Telecom Revy er konkurs

Stig Seljeseth og A-pressen får skylden for at Nettstedet Telecom Revy er gått konkurs.

Stig Seljeseth og A-pressen får skylden for at Nettstedet Telecom Revy er gått konkurs. Foto: A-Pressen

A-pressen får skylden for havariet.

Nettstedet Telecom Revy, hvor Arne Joramo er en av gründerne, er slått konkurs i Asker og Bærum Tingrett.

Bakteppet er konflikten mellom Telecom Revy og Arne Joramo på den ene siden og A-pressen på den andre siden. I 2005 kjøpte A-pressenTelepress, som blant annet gir ut Teleavisen, for 15 millioner kroner. I flere år fortsatte Arne Joramo som sjefredaktør, men i 2009 ønsket Joramo og selskapets ansatte å kjøpe ut selskapet. Da startet det som skulle bli en bitter strid.

- Konkursen er utelukkende et resultat av råkjøret fra A-pressen. Det har vært et hevntokt. Nå står seks personer uten jobb. Det må A-pressen ta skylden for, sier en bitter Joramo til Kampanje.

A-pressen avviser bestemt alle beskyldninger om hevntokt og viser til at Joramo har tapt alle saker mot A-pressen-eide Telepress i flere rettsinstanser.

- Vi tar til etterretning at Telecom Revy nå avslutter sin virksomhet. Saken har versert for rettsvesenet og er der grundig belyst. I siste runde for Oslo tingrett ble Arne Joramo og Telecom Revy ble dømt til å betale en erstatning for å ha påført Telepress et økonomisk tap som tingretten identifiserte til 1,5 millioner kroner. Vi har ingen andre kommentarer enn dette men tar på det sterkeste avstand fra at det har drevet noe hevntokt på noen som helst måte, sier Stig Seljeseth, konserndirektør for digitale medier, strategi og forretningsutvikling i A-pressen, til Kampanje.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.