NA24.no

Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet.
Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet. Foto: Riks Tv

Tidenes satsing fra RiksTV

TV-distributøren samler flere tjenester under ett.

Denne høsten gjør RiksTV sin største og mest omfattende satsing siden selskapet ble etablert 1. september 2007. TV-distributøren skal nå bruke internett for å utvide kapasitet, tjenester og for å få inn flere nye kanaler. Nå lanseres TV 2 Sumo Basis som kan tas ned rett til din tv. Forbruker kan gå syv dager tilbake for å se programmer fra TV 2s kanaler. RiksTV lanserer også VGTV rett på tv-en din, YouTube og en helt ny filmtjeneste med over 2500 filmer.

Kommer i høst
I tillegg vil det om ikke lenge bli lansert en ny musikktjeneste med mange millioner titler i biblioteket. Og det er planer om flere andre tjenester i nærmeste fremtid. Alle tjenestene skal lanseres i løpet av høsten.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Dette er den største enkeltsatsingen vi i RiksTV har gjort på den korte perioden vi har vært i det norske markedet. Vi var først ute med TV 2 i HD, vi var først ute med fritt valg av tv-kanaler, Favoritter, en pris for tv opptil fire steder. Nå lanserer vi en tradisjonell tv-distribusjon i kombinasjon med distribusjon over internett, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV i en melding.

- Det som kreves for å kunne bruke disse tjenestene er den nye hybridmottakeren som lanseres i disse dager. Den kobles mot nettet hjemme hos den enkelte. Disse mottakerne vil også være vesentlig billigere enn tilsvarende mottakere da det digitale bakkenettet ble lansert her i Norge, sier Birkeland i meldingen.

Ny filmtjeneste
- Det betyr at våre abonnenter får en helt ny filmtjeneste, mye bedre enn den vi allerede har. Man har mulighet til å være på You Tube rett på tv-en, man kan via TV 2 Sumo gå tilbake syv dager og se programmer fra TV 2-kanalene. VGTV vil være tilgjengelig rett på tv-skjermen og om ikke lenge vil det også komme en musikktjeneste som har mange millioner låter i biblioteket, forklarer han.

Noen av de nye tjenestene vil være tilgjengelige i RiksTVs programpakker – andre (blant annet filmtjenesten) vil være tilleggsytelser

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere