*Nettavisen* Økonomi.

Tidenes satsing fra RiksTV

Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet. Foto: Riks Tv

TV-distributøren samler flere tjenester under ett.

Denne høsten gjør RiksTV sin største og mest omfattende satsing siden selskapet ble etablert 1. september 2007. TV-distributøren skal nå bruke internett for å utvide kapasitet, tjenester og for å få inn flere nye kanaler. Nå lanseres TV 2 Sumo Basis som kan tas ned rett til din tv. Forbruker kan gå syv dager tilbake for å se programmer fra TV 2s kanaler. RiksTV lanserer også VGTV rett på tv-en din, YouTube og en helt ny filmtjeneste med over 2500 filmer.

Kommer i høst
I tillegg vil det om ikke lenge bli lansert en ny musikktjeneste med mange millioner titler i biblioteket. Og det er planer om flere andre tjenester i nærmeste fremtid. Alle tjenestene skal lanseres i løpet av høsten.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Dette er den største enkeltsatsingen vi i RiksTV har gjort på den korte perioden vi har vært i det norske markedet. Vi var først ute med TV 2 i HD, vi var først ute med fritt valg av tv-kanaler, Favoritter, en pris for tv opptil fire steder. Nå lanserer vi en tradisjonell tv-distribusjon i kombinasjon med distribusjon over internett, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV i en melding.

- Det som kreves for å kunne bruke disse tjenestene er den nye hybridmottakeren som lanseres i disse dager. Den kobles mot nettet hjemme hos den enkelte. Disse mottakerne vil også være vesentlig billigere enn tilsvarende mottakere da det digitale bakkenettet ble lansert her i Norge, sier Birkeland i meldingen.

Ny filmtjeneste
- Det betyr at våre abonnenter får en helt ny filmtjeneste, mye bedre enn den vi allerede har. Man har mulighet til å være på You Tube rett på tv-en, man kan via TV 2 Sumo gå tilbake syv dager og se programmer fra TV 2-kanalene. VGTV vil være tilgjengelig rett på tv-skjermen og om ikke lenge vil det også komme en musikktjeneste som har mange millioner låter i biblioteket, forklarer han.

Noen av de nye tjenestene vil være tilgjengelige i RiksTVs programpakker – andre (blant annet filmtjenesten) vil være tilleggsytelser

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag