NA24.no

Timberlake satser på TV-kanal

Fra venstre: Co-eier av Myspace skuespiller Justin Timberlake, president i Panasonic Electronics Marketing Company of North America Shiro Kitajima og Panasonic Electronics Vice President av innhold og tjenester Merwan Mereby under en pressekonferanse på CES 2012 for å kunngjøre Myspace TV, en sosial TV-tjeneste som vil være tilgjengelig på Panasonics egne Tver.
Fra venstre: Co-eier av Myspace skuespiller Justin Timberlake, president i Panasonic Electronics Marketing Company of North America Shiro Kitajima og Panasonic Electronics Vice President av innhold og tjenester Merwan Mereby under en pressekonferanse på CES 2012 for å kunngjøre Myspace TV, en sosial TV-tjeneste som vil være tilgjengelig på Panasonics egne Tver. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP
Sist oppdatert:
Starter TV-kanalen Myspace TV med Panasonic på laget.

Samarbeidet innebærer at Myspace TV vil bli tilgjengelig på HDTVer fra Panasonic med Viera Connect-teknologi, som er Panasonics TV-plattform.

- Det er en tøff kamp om de ledende posisjoner i markedet for online tv og sosial tv, med dette initiativet tar Myspace og Panasonic et stort skritt fremover. Det er enormt oppmuntrende at vi kan i samarbeid med Panasonic snart ta Myspace TV til vår del av verden, sier Michael Chabert, direktør for Nord-Europa på Specific Media og MySpace i en pressemelding

Ifølge pressemeldingen er det mulighet for seerne til å kommentere og dele programmer på det sosiale nettstedet.

Først og fremst er innholdet-fokusert på musikk, men planer om å kringkaste filmer, nyheter, sport og andre programmer er også på trappene.

Lanseringen vil skje i løpet av første halvår 2012.

- Det føles som en evighet siden at vi skulle alle samles rundt apparatet og se på The Cosbys. Underveis stoppet TV å være en felles opplevelse, og bare ble noe du spiser når du har ett minutt alene. Men problemet er at folk ønsker å dele og snakke om hva som skjer med deres favoritt show og skuespillere. Myspace handler om å skape en opplevelse hvor folk kan koble sammen det de er lidenskapelig om og ta kontakt med hverandre basert på felles kjærlighet for tv, sier Justin Timberlake til eget nettsted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere