NA24.no

Toger til Gambit

USUNT: Mange av Flytogets ansatte sitter stille hele dagen. I tillegg spiser de ofte usunn mat noe som gjør dem trøtte og slappe.
USUNT: Mange av Flytogets ansatte sitter stille hele dagen. I tillegg spiser de ofte usunn mat noe som gjør dem trøtte og slappe. (Scanpix)
Flytoget har valgt Gambit Hill & Knowlton som ny kommunikasjonspartner.

Avtalen inkluderer strategisk kommunikasjonsrådgivning, markeds-PR og krise- og beredskapstjenester, skriver selskapet i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

-Vi har høye forventninger til samarbeidet med Gambit. Etter en svært grundig anskaffelsesprosess var Gambit Hill & Knowlton det byrået som svarte best på våre krav til kvalifikasjoner, erfaring og kapasitet. I tillegg fremstod de som et sultent og ambisiøst miljø, noe som gjør selskapet til en god partner for oss, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget.

Avtalen gjelder for ett år, med mulighet for forlengelse.

-Vi er veldig stolte over den tilliten Flytoget har vist oss. Flytoget har både Norges mest fornøyde kunder og ansatte. Det er imponerende å se hva de har fått til på 10 år, og for oss er det aller mest spennende at Flytoget fortsatt har høye ambisjoner. Det stiller store krav til oss som samarbeidspartner, sier Lars Erik Grønntun, administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere