*Nettavisen* Økonomi.

Toppbyråkrat til First House

Fagdirektør Bjørg Leinum Seim går fra Helse- og omsorgsdepartementet til First House. Foto: First House

Fra Helsedepartementet til First House.

Fagdirektør Bjørg Leinum Seim går fra Helse- og omsorgsdepartementet til First House.

Leinum Seim (44) har de ni siste årene arbeidet i Helse- og omsorgsdepartementet, og kommer fra stillingen som fagdirektør i avdelingen som forvalter det statlige eierskapet til sykehusene.

- Seim har en solid erfaring fra offentlig forvaltning og har arbeidet med en av de største offentlige omstillinger noensinne. Hun har betydelig erfaring fra prosjektledelse og tyngre utredninger. Hun blir en viktig bidragsyter i vår satsning på offentlig sektor og vil også bidra overfor våre kunder i privat sektor hva gjelder kunnskap om hvordan politikk settes ut i praktisk virkelighet, sier administrerende direktør Per Høiby i en pressemelding.

- Når jeg først søkte nye utfordringer ble First House et naturlig førstevalg. Jeg ser virkelig frem til å bli del av et kompetent og dynamisk miljø med svært flinke folk, sier Bjørg Leinum Seim i meldingen.

Seim er statsviter fra Universitetet i Oslo. I tillegg har hun en solid økonomisk utdannelse. Begge deler med fordypning innen jus og IKT.

Hun begynner som seniorrådgiver i avdeling for politikk og samfunn i First House i slutten av mai 2012.

I avdelingen for politikk og samfunn i First House blir kollega med Bjarne Håkon Hanssen, Tor Mikkel Wara, Jan-Erik Larsen, Ketil Lindseth, Torbjørn Sølsnæs, Johanna Ellefsen Rostad, Sigrid Hagerup Melhuus, Torbjørn Giæver Eriksen og Sylvi Listhaug. Avdelingen ledes av Henriette M. Grønn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.