*Nettavisen* Økonomi.

Toppfolk til PR-selskap

Foto: Scanpix (Ørn E. Borgen)

Kreab Gavin Anderson har knyttet til seg Knut Ivar Skeid og Petter Gudmundseth.

29.04.10 08:35

Kreab Gavin Anderson har knyttet til seg Knut Ivar Skeid og Petter Gudmundseth som senior kommunikasjonsrådgivere. Skeid er tidligere redaktør i Finansavisen, grunnlegger av Nettavisen og partner i 20/20 Communications. Gudmundseth har vært adm. direktør i JBR/McCann og Gazette. Selskapet har i tillegg ansatt ytterligere tre nye kommunikasjonsrådgivere.

Kreab Gavin Anderson har nå 23 medarbeidere i Oslo, hvorav et flertall med bakgrunn fra sentrale posisjoner i næringsliv, offentlig forvaltning, politikk og media.

- Knut Ivar Skeid var en av medgründerne og partnerne i 20/20 Communications. Vi er veldig glade for nå igjen å kunne få nyttiggjøre oss hans unike mediekompetanse. Petter Gudmundseth har tilsvarende meget høy kompetanse og lang erfaring innen blant annet strategiutvikling og merkevare- og omdømmebygging", skriver Morten Woldsdal, daglig leder i Kreab Gavin Anderson.

Og han fortsetter:

- Gjennom denne rekrutteringen av både senior- og juniorkompetanse, og etter at vi nå fullt ut har integrert 20/20 Communications i Kreab Gavin Anderson, står selskapet bedre rustet enn noensinne til å kunne øke vår markedsandel betydelig i Norge. Samtidig er vi med våre kontorer i Stockholm, Helsinki, København og Oslo det ledende kommunikasjonsmiljøet i Norden.

Woldsdal skriver i meldingen at byrået hans ikke har ambisjon om å være størst i Norge, men på kjerneområdene selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og myndighetskontakt, skal selskapet være ledende.

Kreab Gavin Anderson har i tillegg ansatt følgende tre nye kommunikasjonsrådgivere;

* Andreas Bjørbak Alnæs kom til Kreab Gavin Anderson etter å ha vært praktikant ved den Norske Ambassaden i Washington, DC. Han har en mastergrad i finans/siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og International University of Japans MBA-program. Alnæs har jobbet som journalist for Finansavisen og var redaktør i NHHs studentavis K7 Bulletin.

* Cathrine Lorvik har en mastergrad i kommunikasjonsstrategi fra Lunds Universitet i Sverige og en bachelorgrad i språkpsykologi og medievitenskap fra Universitetet i Oslo og National University of Singapore. Tidligere har Lorvik jobbet som radiojournalist for Radio Nova i Oslo, samt at hun var prosjektleder for den første kommunikasjonskonferansen i Sør-Sverige for utøvere og forskere innen kommunikasjonsfaget, StratKom 2008.

* Thor Richard Isaksen har mastergrad i statsvitenskap fra NTNU og har studert entreprenørskap og ledelse ved Boston University. Isaksen har vært praktikant ved NTNU Technology Transfer A/S og MTPV LLC. Han har også vært leder for Studentenes Fredspris 2009 og har hatt sentrale posisjoner i flere studentorganisasjoner i Trondheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.