NA24.no

Toppsjef sier opp i Norges største bladforlag

Anne Britt Berentsens erstatter er nå på plass.
Anne Britt Berentsens erstatter er nå på plass. Foto: Petter Berg HM Foto
Sist oppdatert:
Anne Britt Berentsen har sagt opp sin stilling i Egmont Hjemmet Mortensen.

Ifølge Kampanje har Anne Britt Berentsen sagt opp sin stilling i Egmont Hjemmet Mortensen etter snart fem år som administrerende direktør.

- Anne Britt Berentsens fem år i virksomheten har hatt stor betydning. Hun har på en glimrende måte ledet selskapet inn i en ny fase. Hun forlater en meget solid virksomhet, som har styrket sin posisjon i hennes periode. Jeg hadde helst sett at hun fortsatt hadde sitt virke hos oss, men har selvsagt respekt for at hun nå har tatt en annen beslutning, sier styreleder i Egmont HM og direktør for Egmont Magasiner, Torsten Bjerre Rasmussen.

Anne Britt Berentsen sier ifølge Kampanje at hun slutter fordi oppdraget hennes er gjennomført.

- Mitt oppdrag er gjennomført, og jeg er stolt av det vi har fått til. Vi har gjennomført den snuoperasjonen jeg mente var nødvendig for å sikre konkurransekraft og handlingsrom i et utfordrende mediemarked. Innovasjonstakten har økt betydelig både på nett og papir. Vi har forsterket vår markedsposisjon, og med fjorårets svært gode økonomiske resultat har vi nådd målene våre. Vi har fått en rekke mediepriser som også understreker at vi har beveget oss langt på veien fra å være en magasinutgiver til et innovativt mediehus, og det er takket være en svært kompetent og handlekraftig organisasjon, sier Berentsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere