NA24.no

«Torpedo» fengslet seerne

TV 2s dramaserie «Torpedo» holdt på seerne til siste stund.

Helt til siste stund satt seerne fjetret og fulgte Jørgen Langhelle i rollen som Trond i «Torpedo».

NA24 - din næringslivsavis

Bra snitt
Den fjerde og siste episoden av dramaserien ble fulgt av 554.000 seere, noe som gav TV 2 en andel i det nasjonale fjernsynsuniverset på 40 prosent.

- Den har jo ganske god oppslutning på en søndagskveld. Det virker som om folk har likt den, ikke minst anmelderne, sier informasjonssjef i TV 2, Marianne Røiseland, til NA24 Propaganda.

- En andel på 36,7 prosent må vi være fornøyde med. Jeg synes det er litt trist at ikke enda flere fikk den med seg, det er jo en kvalitetsserie. Det har vært et viktig kvalitetsdrama for TV 2 og det norske dramamiljøet, legger hun til.

Ny sesong
I snitt ble serien fulgt av 538.000 seere og andel på 36,7 prosent. Serien har slått best an i aldersgruppen 20-49 år, med en markedsandel på 43, 4 prosent. De gode seertallene kan kanskje bety en ny sesong med «Torpedo».

- Det er for tidlig å si. Dette er et kjempestort og dyrt prosjekt som er en del av Emmy-prosjektet. Vi skal aldri si aldri, men vi har foreløpig ikke trukket noen konklusjon, sier Røiseland.

Emmy-prosjektet er et ledd i å heve norsk drama. «Torpedo» er sammen med blant annet «Kodenavn Hunter» og «Elias» noen av de norske bidragene til den prestisjefylte konkurransen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere