*Nettavisen* Økonomi.

Trigger får ny styreleder

Fra venstre: Linda Refvik, styreleder i Trigger OsloPreben Carlsen, daglig leder i Trigger Oslo. Foto: Tor Lie

Carlsen henter sitt første eksterne styremedlem.

23.01.12 09:43

- Fremtidens kommunikasjonsvinnere må skape engasjement. Det har Trigger allerede bevist, sier Refvik i meldingen. Hun blir den første eksterne styrelederen i Trigger.

- Jeg takket ja til å være styreleder fordi Trigger representerer en ny og spennende retning i kommunikasjonsbransjen. Byrået er en utfordrer som er uredde og tør å foreslå de beste løsningene, selv om de ofte er utenfor boksen. Min ambisjon som styreleder er å utfordre utfordrerne, både når det gjelder konsept og mennesker, samtidig som jeg selvsagt skal ivareta de forretningsmessige aspektene, sier Refvik i meldingen.

Skal utfordre til fortsatt nytekning
Refvik er i dag partner og daglig leder i Nye Hoder, der hun er i ferd med å utvikle det nye konseptet Kloke Hoder. Hun har tidligere vært administrerende direktør i Missing Link, assisterende landssjef og markedsdirektør i IKEA Norge, kjededirektør i Voice og sitter i dag sentralt i flere spennende styrer og organisasjoner.

- Linda har solid ledererfaring, hun har gjennomført endringsprosesser og har selv vært gründer. Hun er dyktig til å hente ut det beste i menneskene rundt seg, og har en sjelden teft for business, samtidig som hun er utfordrende og nytenkende. Med Linda på laget er det garantert at vi aldri vil sakke akterut i utviklingen, og det er veldig verdifult, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger Oslo i meldingen.

Vil bygge videre på grunnmuren
Trigger avsluttet sitt første hele driftsår på best tenkelige måte, da de ble utnevnt til årets europeiske nykommerbyrå under European Excellence Awards i Amsterdam i desember. Nå skal byrået bygge videre på den grunnmuren som har blitt lagt.

- Den første gründerfasen er over og nå skal vi forvalte det vi har oppnådd på en best mulig måte ved å lytte til erfarne folk som har vært ute en vinterdag før, samtidig som vi hele tiden skal utfordre og tenke nytt. Vi er svært takknemlige for at Linda vil dele sin innsikt, kompetanse og livserfaring med oss når vi skal fortsette ferden mot å bli Norges mest spennende fagmiljø, forteller Carlsen i meldingen.

Ekstrem oppdrift fra første dag
I tillegg til Refvik består styret i Trigger av Didrik Bech, administrerende direktør i Elmatica og Markus Eckbo Endresen som er eiernes representant i styret.

- Det har vært en ekstrem oppdrift i Trigger fra første dag. Vi har markert oss med nye faglige perspektiver og levert jobber som har blitt lagt merke til både i Norge og internasjonalt. Økonomisk har det også gått over all forventning. Nå skal vi videreutvikle byrået og bygge ut den faglige verktøykassa vår ytterligere. Med nytt styre på plass vil vi garantert bli utfordret kontinuerlig på nye områder, og det vil gjøre oss enda bedre rustet til å svare på fremtidens utfordringer, sier Carlsen i meldingen.

Trigger har gått fra fire til ni ansatte i sitt første driftsår og jobber i dag med merkevarer som Stabburet, Telenor, H&M, Comoyo, DFDS, Plantasjen, NHO, Klima- og forurensingsdirektoratet og Røde Kors.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.