NA24.no

Trønderkameratene satser videre

Polaris og Trønder-Avisa inngår langsiktig samarbeid.

Trønder-Avisa og det nylig børsnoterte medieselskapet Polaris Media har inngått en intensjonsavtale om å lage en langsiktig strategisk samarbeidsavtale mellom de to medieselskapene. Intensjonsavtalene er vedtatt av styrene i Trønder-Avisa og Adresseavisen og det er ambisjonen å ha en permanent avtale på plass i løpet av høsten.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Forhandlingene mellom partene har pågått siden i sommer, og er en naturlig forlengelse av den samarbeidsavtalen som i 1999 ble inngått mellom Trønder-Avisa og Adressavisen da førstnevnte la ned sitt trykkeri og inngikk en langsiktig trykkeriavtale med Adressa Trykk AS, heter det i en melding..

- Det er første gang i Trønder-Avisas 56-årige historie at vi inngår en strategisk samarbeidsavtale med andre medieaktører. Vi føler at Polaris Media er den riktige partneren for et slikt samarbeid, sier styreleder Kristian Wibe i Trønder-Avisa.

Konsernsjef i Polaris Media, Per Axel Koch, sier at samarbeidet med Trønder-Avisa passer meget godt i de ambisjoner det nye mediekonsernet har.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere