NA24.no

Tror Dagbladet blir gratisavis

Foto: Faksimile
- Dagbladets dager som betalavis på hverdager er forbi.

I går ble 30.000 eksemplarer av Dagbladet delt ut som gratisavis. Teleselskapet Tele2 kjøpte åtte sider og stiftet dem på utsiden av avisen og ga bort hele avisen.

Les mer: Tele2 kjøper Dagbladet

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Og det er trolig ikke siste gang vi får se et slik stunt.

- Dagens forretningsmodell for Dagbladet som betalavis på hverdager tror jeg dessverre er kjørt. Alt tyder på vi vil se nye forretningsmodeller, hvor nettet overtar hverdagene, og at Dagbladet blir betalavis i helgene. Mens VG, som fortsatt er god butikk, må være forsiktig med å eksperimentere for mye, ser Dagbladet-ledelsen hvilken vei det bærer. De tvinges derfor til å se nye muligheter i markedet. Og da kan Dagbladet som gratisavis på hverdager være ett av alternativene, sier kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes i Gimcom til Aftenposten.

Les mer: Her er Frank

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Etter det Aftenposten har grunn til å tro, har Tele2 - med rabatter - betalt et sted mellom 300.000 og 500.000 kroner for stuntet i Dagbladet. Bruttoverdien ligger imidlertid på over én million kroner.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere