NA24.no

Try og Pedersen topper liste

Kjetil Try og Torry Pedersen er medielederne som får mest skryt og lovord blant ansatte i medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen.
Kjetil Try og Torry Pedersen er medielederne som får mest skryt og lovord blant ansatte i medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen. Foto: Roar Hagen/VG
Hvem er mektigst i landet?

Kjetil Try og Torry Pedersen er medielederne som får mest skryt og lovord blant ansatte i medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen. Toppsjefene i VG og Try Reklamebyrå er favorittene blant lederne i bransjen vår - og mange ønsker å jobbe med nettopp disse. Det viser Mediabemannings undersøkelse.

Mens Try og Pedersen deler topplasseringen, inntar TVNorge-sjefen Harald Strømme den neste plassen. Strømme var tidligere kollega med nettopp Kjetil Try og Strømme har også jobbet med Torry Pedersen i VG. Isobars Paal Fure får også en plass på seierspallen.

Respondentene i undersøkelsen fikk spørsmål (uhjulpen kjennskap) om de kunne nevne en leder i medie- og kommunikasjonsbransjen som de mener har utmerket seg spesielt positivt den siste tiden. Respondentene fikk ulike alternativer for å beskrive hva som gjør denne personen til leder. Alternativene var: «Økonomiske resultater», «Innovasjon og nytenkning», «Lederprofil og fremtoning» samt «Annet, spesifiser». Den årlige undersøkelsen ble foretatt i perioden 5. til 28. september med 963 respondenter fra Mediabemannings database.

Torry Pedersen er den redaksjonelle og merkantile ubestridte toppsjefen i VG. Han er sjefen for Norges største papiravis målt i antall lesere, Norges største nettsted, Norges største på mobilt innhold med mer.

-Torry scorer sterkt på redaksjonell motivasjon og en stor vilje til innovasjon. Han er nok et forbilde for personer som tror på redaksjonell integritet kombinert med en sterk forretningssans, sier daglig leder og rådgiver Henrik Sandberg i Mediabemanning i en melding.

Og administrerende direktør Kjetil Try i sitt eget reklamebyrå topper listen sammen med VGs toppsjef. Try vant i år Kampanjes byråprofil, men slettes ikke for første gang. Try har vunnet denne prisen hele 9 ganger. Ja, han er en gjenganger på toppen av ulike seierspaller.

- Kjetil Try er en tusenkunstner innen kommunikasjonsfaget. Han har et tydelig avtrykk både som leder for Try og som et kommuniserende og engasjerende menneske, sier Sandberg i meldingen.

Harald Strømme i TVNorge har hatt et begivenhetsrikt medie-år. Alle piler har pekt oppover – og det bratt oppover.

- Harald Strømme har på kort tid skapt solide resultater. Men selv med sterke økonomiske resultater, er det likevel fremtoning og nytenkning som bringer han helt i toppen på denne undersøkelsen, sier Sandberg i en melding.

Byråleder Paal Fure i Isobar er blant de mest profilerte i bransjen. Oppstarten av Isobar har satt dagsorden i bransjen.

- Han gjør seg bemerket med en vilje til nytenkning og en analytisk tilnærming som mange i bransjen liker svært godt, sier Sandberg i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere