NA24.no

Pia Gundelach Brandstrup er programdirektør i TV 2.
Pia Gundelach Brandstrup er programdirektør i TV 2. Foto: Robin Skjoldborg

TV 2 med ny underholdningsjef

Pil Gundelach Brandstrup blir ny programdirektør i TV 2.

Pil Gundelach Brandstrup er ansatt som programdirektør og blir medlem av ledergruppen i TV 2. Hun kommer fra stillingen som programdirektør for TV3-kanalene i Danmark, melder TV 2.

Pil Gundelach Brandstrup er 36 år gammel og bosatt på Frederiksberg i København. Hun tiltrer stillingen den 1. september og vil bosette seg i Oslo.

Hun har i tilegg til stillingen som programdirektør i TV3 Danmark arbeidet som programredaktør samme sted. Før det har hun også arbeidet som redaksjonssjef og produsent for flere store produksjoner for Danmarks Radio, TV 2 Danmark, TV3 Danmark og Kanal 5. Pil Gundelach Brandstrup er utdannet cand.mag. i filmvitenskap fra Københavns universitet.

- Det er en virkelig spennende utfordring å skulle stå i spissen for alle egenproduksjoner og programinnholdet på den førende kommersielle tv-stasjonen i Norge. Jeg gleder meg til å bli en del av TV 2s dyktige og profesjonelle programavdeling og til å bli kjent med mine kommende kolleger. Og så ser jeg frem til å etablere et nært samarbeid med det norske produksjonsmiljøet slik at vi sammen kan skape nye TV 2-suksesser til glede for norske tv-seere, sier Pil Gundelach Brandstrup.

Pil Gundelach Brandstrup vil også ha ansvaret for intern programproduksjon og TV 2s aktualitetsprogrammer og kommer i stillingen som programdirektør til å rapportere til sjefredaktør Alf Hildrum.

- Jeg er svært glad for at Pil har sagt ja til stillingen som programdirektør i TV 2, sier sjefredaktør Alf Hildrum.

- Hun er ung, men har likevel en imponerende karriere bak seg i Danmark. TV 2 har en svært kompetent programavdeling som kan ta æren for at vi fortsatt er helt overlegen våre kommersielle konkurrenter i bredde, kvalitet og seeroppslutning. Jeg har valgt Pil på grunn av at jeg tror hun vil kunne utnytte denne kompetansen til ytterligere nyskaping og spennende innhold i TV 2-kanalene. Hun har dokumenterte lederegenskaper, sterke resultater i de stillingene hun har hatt og inngående kjennskap til så vel tv som produksjonsbransjen.

TV 2s tidligere programdirektør, Nils Ketil Andresen, har gått over i en stilling som kanaldirektør, hvor han står for koordinering på tvers mellom hovedkanalen og de andre reklamefinansierte TV 2-kanalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere