NA24.no

OSLO 20090321: Vålerengas Martin Andresen i luftig spark mot Aalesunds Fredrik Carlsen under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga (VIF) og Aalesund (AaFK) på Ullevaal Stadion lørdag ettermiddag. Kampen endte 1-1. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
OSLO 20090321: Vålerengas Martin Andresen i luftig spark mot Aalesunds Fredrik Carlsen under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga (VIF) og Aalesund (AaFK) på Ullevaal Stadion lørdag ettermiddag. Kampen endte 1-1. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

TV 2 vil stoppe fotballavis

Sist oppdatert:
I navnekrangel.

Mener «Fotballextra» er for likt deres egen magasinsending «FotballXtra».

Den ene bokstaven har ført til at TV 2s advokater har bedt Tips, som skal gi ut den nye fotballavisen, om å stanse utgivelsen og overføre domenenavnet til TV 2, skriver VG Nett.

Tips har imidlertid ingen planer om å komme TV 2 i møte.

- Vi trykker nå i ettermiddag og sender avisen ut til de 1.000 som har sagt ja til abonnement gjennom våre egenannonser. I tillegg skal vi dele ut vår nye avis på eliteseriekamper i løpet av helgen, sa daglig leder i Tips, Finn Løvås til VG Nett torsdag ettermiddag.

TV 2s advokat Theo Jordal mener sakens kjerne er om Tips går for nær når man lanserer en redaksjonell utgivelse med navnet Fotballextra.

- FotballXtra er et produkt TV 2 har publisert og markedsført i over ti år, og det er en løpende tittel som fremdeles er i drift. På samme måte har vi ervervet oss og registrert rettighetene til domenenavnet fotballxtra.no, sier Jordahl til VG Nett.

.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere