NA24.no

TV2-sjefen stoppet Giske-satire

Foto: Fotograf:Inge Berge (NA24)
Alf Hildrum ville ikke ha mer fleiping med næringsministeren.

TV2-sjef Alf Hildrum har bestemt at den tredje utgaven, hvor Giske parodisieres i den animerte serien «Kjendisbloggerne», skal stoppes.

- Vi har publisert to kjendisblogger med Trond Giske tidligere. Den tredje bloggen bringer ikke noe nytt budskap og jeg ser ikke at vi har aktverdig grunn til å publisere denne, sier Hildrum i en kommentar til tv2nyhetene.no.

TV2-sjefen ønsker ikke å si noe om Giske har vært i kontakt med ham om den animerte serien.

Selvopptatt
I serien er næringsminister Trond Giske en selvopptatt festløve, med stor interesse for kvinner. I den første episoden kommer han med noen saftige uttalelser om Tone Damli Aaberge.

– Som næringsminister føler jeg faktisk at jeg har en del å lære hun Tone om «eksport og import», sier den animerte Trond Giske, mens han illustrerer påstanden sin med en serie heftige hoftebevegelser.

Se kjendisbloggerne her:

Gått for langt
I «Kjendisbloggerne» dyttes grensene på hva som er akseptabelt å harseleres over. I en av episodene gjennomfører den homofile NRK-kjendisen Per Sundnes' animerte utgave en tarmskylling.

Daglig leder Haakon Dahl i Kitchen Reklamebyrå sier til TV2 at han synes programmet har gått for langt i sin satire.

– I programmet synes jeg de går litt for langt. Når man ser markedsføringen av «Kjendisbloggerne», så er det litt vanskelig å vite om dette er Trond Giske eller en satire av Trond Giske, sier Dahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere