Gå til sidens hovedinnhold

TV2-sjefen stoppet Giske-satire

Alf Hildrum ville ikke ha mer fleiping med næringsministeren.

TV2-sjef Alf Hildrum har bestemt at den tredje utgaven, hvor Giske parodisieres i den animerte serien «Kjendisbloggerne», skal stoppes.

- Vi har publisert to kjendisblogger med Trond Giske tidligere. Den tredje bloggen bringer ikke noe nytt budskap og jeg ser ikke at vi har aktverdig grunn til å publisere denne, sier Hildrum i en kommentar til tv2nyhetene.no.

TV2-sjefen ønsker ikke å si noe om Giske har vært i kontakt med ham om den animerte serien.

Selvopptatt
I serien er næringsminister Trond Giske en selvopptatt festløve, med stor interesse for kvinner. I den første episoden kommer han med noen saftige uttalelser om Tone Damli Aaberge.

– Som næringsminister føler jeg faktisk at jeg har en del å lære hun Tone om «eksport og import», sier den animerte Trond Giske, mens han illustrerer påstanden sin med en serie heftige hoftebevegelser.

Se kjendisbloggerne her:

Gått for langt
I «Kjendisbloggerne» dyttes grensene på hva som er akseptabelt å harseleres over. I en av episodene gjennomfører den homofile NRK-kjendisen Per Sundnes' animerte utgave en tarmskylling.

Daglig leder Haakon Dahl i Kitchen Reklamebyrå sier til TV2 at han synes programmet har gått for langt i sin satire.

– I programmet synes jeg de går litt for langt. Når man ser markedsføringen av «Kjendisbloggerne», så er det litt vanskelig å vite om dette er Trond Giske eller en satire av Trond Giske, sier Dahl.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken