NA24.no

TV2 viser «skandale-TV»

Big Brother på TVNorge i 2001
Big Brother på TVNorge i 2001 Foto: Erichsen, Jarl Fr.
Ny sesong av Big Brother kommer på TV 2 Bliss.

TV 2 starter i dag jakten på deltakere til en helt ny sesong av Big Brother på TV 2 Bliss. I høst blir det «Big Brother» på TV 2 Bliss. Innspillingen starter i slutten av august og varer ut november skriver de på sine nettsider.

Ti år siden første norske sesong
«Big Brother» ble vist i Norge for første gang i Norge i 2001 og ble en umiddelbar suksess. Noen av deltakerne man husker aller best fra realityserien er Lars Joakim Ringom, Rodney Omdal Karlsen, Anette Young, Ramsy Suleiman og Anne Mona Hansen.

Opplevelse for livet
Prosjektleder Siv Aamot lover at deltakerne kommer til å få en opplevelse for livet. Livet i huset kommer til å være fult av aktiviteter og konkurranser fra uke til uke, og om kampen om å være den siste som spaserer ut av huset som vinner. Men først og fremst handler Big Brother om relasjoner.

– Vi ser etter personer over tjue år fra hele landet med sterke personligheter som er klare for en opplevelse de aldri vil glemme. Og som er klare til å gi av seg selv, og leve isolert sammen med mennesker de ikke kjenner i hundre dager.

Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere