*Nettavisen* Økonomi.

TV3 nominert i Promax

Hele 12 nominasjoner til Viasat i Promax. PromaxBDA er en internasjonal forening for underholdning markedsførere, promotører og designere. Foto: Skjermdump

Tre av fem nominasjoner til Viasat. TVNorge fikk en.

08.03.12 09:52

Norske TV3 er nominert i tre kategorier i Promax Europe Awards , og både idents og Solo-samarbeidet med TV3-logoen er nominert. Dessuten har de en nominasjon for en pan-skandinavisk kampanje for sesong fire av The Mentalist.

Det betyr at i kategorien «Best cable Satellite or online content platform promotion» har Viasat tre av fem nominasjoner.

Men ikke bare TV3 er nominert fra Norge. Også TVNorge er nominert for «Best programme branding /Image campaign : James Bond in Norway»

Se alle de nominerte her

- Det er klart det er gøy og være nominert. Vi var nominert og vant i fjor. Bare det å være nominert er vi utrolig stolte over, sier Svein Tore Bergestuen,Kommunikasjonsdirektør i TVNorge til NA24 Propaganda.

Kreative i London
Dette er en sterk internasjonal konkurranse, hvorfor tror du TV3/Viasat nådde så høyt opp?

- Vi har en fantastisk kreativ avdeling i London som lager promoer og profileringsfilmer, samtidig som vi også jobber hardt lokalt i Norge med å utvikle kreative og gode ideer, sier markedssjef Kåre Hauge i TV3/Viasat 4 til NA24 Propaganda.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK

På hvilken måte styrker dette Viasat/TV3 ?

- En slik anerkjennelse er viktig for alle som blir nominert. Når man blir nominert til en slik fagpris, er det en åpenbar fjær i hatten for både kanalen og personene som har laget det, sier han.

Klare for flere «Solo» kupp
Har dere planlagt flere samarbeid av denne typen, tenker da på samarbeidet med «Solo»?

- Vi ser alltid etter muligheter til å få eksponert noen av de innovative og kreative kommersielle mulighetene på TV3, sier Hauge.

Hva tror du om utfallet den 27.mars?

- Det er helt umulig å si i en så tøff konkurranse med så mange gode nominasjoner, men det er lov å håpe på en pris. Uansett er det fantastisk å bli nominert, sier han til NA24 Propaganda.

Hvem av nominasjonene/prisene er det viktigs og mest morsomt å vinne ?

- Det hadde vært fantastisk å vinne en pris uansett, sier en stolt Hauge til NA24 Propaganda.

Dette er Promax
PromaxBDA Awards ærer design og markedsføringsarbeid i reklame og kampanje virksomheter fra et selskap eller person som blir kringkastet, publisert eller gitt i sine respektive markeder.

PromaxBDA er en internasjonal forening for underholdning markedsførere, promotører og designere. Det er 3000 individuelle medlemmer representert i 70 land. Foreningen holder konferanser, tildelingskriterier konkurranser og utskrifter publikasjoner [6] for sine medlemmer, og presentere nettverk muligheter.

Vinnerne vil blir avslørt på en galla i Barcelona 27.mars.

Best drama production:
The Mentalist sesong 4.

Best sponsor integration:

HTML EMBED

Best sting/interstitial:
TV3 Norway idents

HTML EMBED

Best programme branding /Image campaign:
TVNorge: James Bond in Norway

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.