NA24.no

TV3-sjefen slutter

- Jeg vil takke alle fantastisk kollegaer i både inn- og utland som har bidratt til å gjøre min tid i selskapet til en utrolig reise, sier Lasse Kokvik, i meldingen.
- Jeg vil takke alle fantastisk kollegaer i både inn- og utland som har bidratt til å gjøre min tid i selskapet til en utrolig reise, sier Lasse Kokvik, i meldingen. Foto: Viasat
Sist oppdatert:
Lasse Kokviks tid som sjef for TV3 og Viasat 4 er over.

Jesper Grønholdt er i dag utnevnt til konstituert administrerende direktør for MTGs fri-tv-virksomhet i Norge, TV3 og Viasat 4. Det betyr at Lasse Kokvik forlater selskapet. Arbeidet med å finne en ny permanent sjef for fri-tv i Norge er igangsatt. Det melder selskapet i dag.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Jesper Grønholdt startet sin karriere i Modern Times Group (MTG) i 1989. Mellom 2002 og 2011 var han administrerende direktør for fri-tv i Danmark, og han var ansvarlig for reposisjoneringen av TV3+ og lanseringen av TV3 PULS. Før det var han operativ leder i MTG New Media, og mellom 1997 og 1999 var han øverste sjef for Viasat i Danmark.

Jesper Grønholdt er i dag utnevnt til konstituert administrerende direktør for MTGs fri-tv-virksomhet i Norge, TV3 og Viasat 4.

– Det er med stor glede jeg ønsker Jesper velkommen tilbake i MTG i en ny rolle. Jesper har bred erfaring med både fri-tv og betal-tv, og har dokumenterte resultater med å bygge både seer- og reklameandeler for våre kanaler. Vi har allerede startet arbeidet med å finne en ny permanent administrerende direktør for fri-tv i Norge. Jeg vil benytte anledningen til å takke Lasse for hans bidrag til utviklingen av vår virksomhet de siste 16 årene, og ønsker ham lykke til videre, sier administrerende direktør og president Hans-Holger Albrecht i Modern Times Group, i pressemeldingen.

– Jeg vil takke alle fantastisk kollegaer i både inn- og utland som har bidratt til å gjøre min tid i selskapet til en utrolig reise. Jeg har nå stått ved roret en stund, og tiden er moden for at noen med friske tanker og nytt blikk kan ta våre fri-tv-kanaler videre. Jeg ønsker alle i fri-tv i Norge lykke til videre i jakten på seere og annonsører, sier Lasse Kokvik, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere