*Nettavisen* Økonomi.

TV3-sjefen slutter

- Jeg vil takke alle fantastisk kollegaer i både inn- og utland som har bidratt til å gjøre min tid i selskapet til en utrolig reise, sier Lasse Kokvik, i meldingen. Foto: Viasat

Lasse Kokviks tid som sjef for TV3 og Viasat 4 er over.

09.05.12 12:11

Jesper Grønholdt er i dag utnevnt til konstituert administrerende direktør for MTGs fri-tv-virksomhet i Norge, TV3 og Viasat 4. Det betyr at Lasse Kokvik forlater selskapet. Arbeidet med å finne en ny permanent sjef for fri-tv i Norge er igangsatt. Det melder selskapet i dag.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Jesper Grønholdt startet sin karriere i Modern Times Group (MTG) i 1989. Mellom 2002 og 2011 var han administrerende direktør for fri-tv i Danmark, og han var ansvarlig for reposisjoneringen av TV3+ og lanseringen av TV3 PULS. Før det var han operativ leder i MTG New Media, og mellom 1997 og 1999 var han øverste sjef for Viasat i Danmark.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jesper Grønholdt er i dag utnevnt til konstituert administrerende direktør for MTGs fri-tv-virksomhet i Norge, TV3 og Viasat 4. Foto: Viasat

– Det er med stor glede jeg ønsker Jesper velkommen tilbake i MTG i en ny rolle. Jesper har bred erfaring med både fri-tv og betal-tv, og har dokumenterte resultater med å bygge både seer- og reklameandeler for våre kanaler. Vi har allerede startet arbeidet med å finne en ny permanent administrerende direktør for fri-tv i Norge. Jeg vil benytte anledningen til å takke Lasse for hans bidrag til utviklingen av vår virksomhet de siste 16 årene, og ønsker ham lykke til videre, sier administrerende direktør og president Hans-Holger Albrecht i Modern Times Group, i pressemeldingen.

– Jeg vil takke alle fantastisk kollegaer i både inn- og utland som har bidratt til å gjøre min tid i selskapet til en utrolig reise. Jeg har nå stått ved roret en stund, og tiden er moden for at noen med friske tanker og nytt blikk kan ta våre fri-tv-kanaler videre. Jeg ønsker alle i fri-tv i Norge lykke til videre i jakten på seere og annonsører, sier Lasse Kokvik, i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag