NA24.no

TV3 vurderer Big Brother

TVNorge vil ikke ha Big Brother. Dermed er det fritt frem for andre kanaler å ta over formatet.

Både TVNorge og Kanal 5 i Sverige har takket nei til å fortsette med det omstridte realitykonseptet Big Brother. Dermed er veien fri for andre aktører.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Som en østers
TV3 ble presentert for konseptet i våres, men vil ikke uttale seg om konseptet er aktuelt for kanalen - til tross for at søsterkanalen i Sverige i går kunngjorde at formatet ikke er aktuelt.

- Vi vurderer det til en hver tid formater, men det skal selvsagt passe kanalens profil, sier TV3-sjef, Lasse Kokvik, til NA24 Propaganda.

- Betyr det at dere vurderer programmet?

- He-he, jeg vil bare gjenta at vi vurderer ett hvert format som er tilgjengelig i markedet og som passer for profilen vår.

Ny kanal
TV3 får denne høsten en ny «søster» i form av Viasat4 som nødvendigvis trenger programinnhold. Kokvik er tyst om det er mulig at realityprogrammet er tilbake på norske skjermer denne høsten eller neste vår.

- Vi kommenterer ikke kontakt eller eventuelle forhandlinger, gjentar TV3-sjefen.

Også Big Brother-produsent Lasse Hallberg er forholdsvis taus om forhandlinger rundt konseptet.

- Jeg ønsker ikke kommentere eventuelle forhandlinger med tv-kanaler. Konseptet er hele tiden aktuelt, men om det skal lages for tv-kanaler eller eget konsept vet vi ikke. Det vi vet er at konseptet er fremgangsrikt over hele verden og sendes i flere land nå enn tidligere, sier produsenten til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere