*Nettavisen* Økonomi.

TVNorge-direktør til RiksTV

Informasjonssjef,Jens-Petter Gjelseth i RiksTV.

Informasjonssjef,Jens-Petter Gjelseth i RiksTV.

TVNorges informasjonsdirektør Jens Petter Gjelseth blir informasjonssjef i RiksTV.

Gjelseth har vært ni år i TVNorge, og har før dette hatt flere forskjellige stillinger i VG, både som journalist og vaktsjef. I tidsrommet fra 1991 til 1997 bygget han opp den nye TV-Guiden i Se og Hør både teknisk og redaksjonelt.

NA24 - din næringslivsavis

Store utfordringer
- Vi er svært glade for å få Jens-Petter med på laget. Jens-Petter og hans infostab i TVNorge har bidratt til at kanalen har markert seg svært positivt i mediebildet de siste årene. Nå får vi glede av Jens-Petters brede erfaring ved lanseringen av RiksTV. Det digitale bakkenettet innebærer et nasjonalt teknologiskifte. Vi står overfor store utfordringer i kommunikasjonsarbeidet, og det var en viktig grunn til at Jens-Petter sa ja til den nye jobben, sier kommunikasjonsdirektør Svein Ove Søreide i RiksTV i en pressemelding.

- Historisk mediebegivenhet
- RiksTV skal gjennomføre en historisk mediebegivenhet, det gleder jeg meg til å være med på. Stillingen som informasjonssjef i RiksTV gir meg muligheten til videreutvikling, og lar meg forhåpentligvis få bruke de egenskapene jeg har ervervet meg gjennom dagspresse, ukepresse og TV til å gjøre en god jobb når RiksTV og det nye digitale bakkenettet skal lanseres til høsten, sier Gjelseth.

Det er foreløpig ikke avklart når Gjelseth starter i den nye stillingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.