NA24.no

Svein Tore Bergestuen,Kommunikasjonsdirektør i TVNorge.
Svein Tore Bergestuen,Kommunikasjonsdirektør i TVNorge. Foto: Kilian Munch (TVNorge)

TVNorge med ny mediesjef

Styrker kommunikasjonsavdelingen.

Tidligere Dagbladet-journalist og Sudoku-pioner Hanne McBride blir mediesjef i TVNorge. McBride kommer fra stillingen som byråleder i Magnum PR og begynner i jobben nå i august.

- TVNorge har et utrolig spennende kommunikasjonsmiljø, og kanalen har vist i praksis hvor viktig det er å kommunisere tydelig når man skal fortelle om endringer og mål. TVNorge har de siste årene også markert seg som en av de mest spennende underholdningsleverandørene i TV-bransjen. Denne jobben ville jeg rett og slett ha, sier McBride i en melding.

Hanne McBride har lang fartstid innen kommunikasjonsfaget. I tillegg til journalistbakgrunn fra Dagbladet, har hun vært frontredigerer i SOL og jobbet flere år som frilansjournalist fra London. McBride har også vært leder av PR- og eventavdelingen i Kommunikasjonshuset Renommé.

TVNorge slår sammen nettredaksjonen og informasjonsavdelingen. Kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen forteller at McBride var førstevalget til å lede arbeidet. Han er naturlig nok svært godt fornøyd med at hun takket ja.

- TVNorge har en sterk kommunikasjonsstab, men vi trengte en leder som kan styrke samspillet mellom ulike medieplattformer når vi nå slår sammen info- og nettredaksjonen. På den måten står vi bedre rustet til å møte den nye mediehverdagen. Vi er ekstra stolte av at nettopp Hanne sa ja, med tanke på at hun har en så bred og relevant erfaring,skriver de i meldingen.

Ansettelsen av McBride er et ledd i styrkingen av kommunikasjonsavdelingen i TVNorge. McBride får følge av netthodet og Twitter-fantast Eirik Helland Urke og multimedia-designer Lars Johannessen. Urke har bakgrunn som nettredaktør og journalist, og er en foregangsfigur innen nettfoto. Johannessen har mange års erfaring som interaktiv designer, blant annet i McCann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere