NA24.no

TVNorge mot verdensrekord

TVNorge setter verdensrekord med 71 grader nord-suksessen.

TVNorge har bestemt seg for å fortsette sitt mest suksessrike programkonsept gjennom tidene, 71 grader nord.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Mot nord igjen
Neste år er det ti år siden TVNorge ledet den første gjengen håpefulle fra Lindesnes til Nordkapp. Aldri før har en reality-serie gått så lenge.

- Det er verdensrekord i kontinuerlig sending av realityprogram, utbryter en fornøyd pressesjef.

Tidligere i år indikerte TVNorge at det kunne bli jubileumssesong og fest på det populære tv-programmet.

Les også: - Mer 71 grader nord

Nå er det klart at det blir 71 grader nord også neste år. Avtalen mellom tv-kanalen og Nordisk Film og TV om å produsere en ny sesong er signert.

- Ja, vi skal lage en jubileumssesong. Hvordan den kommer til å se ut er en prosess vi vil jobbe med, sier TVNorges pressesjef, Ingerid Medhus, til NA24 Propaganda.

Har utviklet seg
Gjennom ni sesonger har 71 grader nord utviklet seg. På et tidspunkt ble utfordringene deltakerne fikk på veien fra Lindesnes til Nordkapp karakterisert som i overkant for tøffe. Om neste år blir tøffere er uvisst, men noen endringer kommer.

- Det kan bli noen endringer, men visse ting kommer vi aldri til å endre på. Vi kommer til å starte i Lindesnes og ende på Nordkapp - så visse elementer vil jo alltid være der, vi vil jo være tro mot konseptet, sier Medhus.

Stiansen blir programleder
Tom Stiansen skal lede deltakerne på ferden fra sør til nord. Han er den tredje programlederen av den populære programserien.

I snitt har 349.000 seere fulgt denne sesongen av programmet. Det betyr at nesten hver fjerde nordmann som så på tv når programmet gikk, valgte TVNorge.

I fjor var snittet på hele sesongen 337.000 seere. Dette inkluderer også finalen som i år er den 12. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere