Gå til sidens hovedinnhold

TVNorge nominert ni ganger

- Dette er en historisk seier

TVNorge øker ikke bare seerandeler om dagen. Under offentliggjøringen av nominasjonene til Gullruten ble det klart at TV-kanalen for første gang er nominert ni ganger.

TV-bransjens prestisjepris Gullruten deles ut under Mediedagene i Bergen i mai. TVNorge har i år totalt ni forskjellige nominasjoner i sju kategorier. En kraftig økning fra i fjor.

- Dette er en historisk seier for oss. Aldri før har vi fått så mange nominasjoner, og det bekrefter at vi er på rett vei med vår sterke og fokuserte satsning på norsk kvalitetsunderholdning. Jeg er stolt over at vi mer enn firedobler antall nominasjoner fra i fjor, og ikke minst er jeg stolt av alle de nominerte programmene, sier administrerende direktør Harald Strømme.

Siden TVNorge ikke produserer seriene selv, er kanalen avhengig av gode samarbeidspartnere. Strømme understreker viktigheten et godt samarbeid med dyktige TV-folk.

- En av nøklene til denne suksessen er vårt svært nære og gode samarbeid med de norske produksjonsselskapene. Det er når vi kombinerer krefter og kreativitet mellom våre egne programfolk og produksjonsmiljøene vi makter å skape øyeblikk du snakker om i morgen. Og det er disse øyeblikkene som får hjertet til å slå litt raskere.

Det er ikke bare Gullrute-juryen som setter pris på programtilbudet TVNorge leverer.

- TVNorge og SBS-gruppen er i støtet om dagen, med stigende seeroppslutning og økende liking. I forrige uke hadde vi vår beste uke på fem år, så det er ikke bare juryen som gir oss gode tilbakemeldinger. Publikum stemmer med fjernkontrollen hvert minutt, og det er tross alt i de tusen hjem den viktigste juryeringen foregår.

Dette er kategoriene TVNorge er nominert i:

Beste konkurransedrevet reality:

Alt for Norge

71 grader nord

Beste dokusåpe:

Tangerudbakken borettslag

Et lite stykke Thailand

Beste TV-drama:

Den unge Fleksnes

Beste humorprogram:

Kongsvik ungdomsskole

Beste kvinnelige skuespiller:

Lene Kongsvik Johansen, for Kongsvik ungdomsskole

Årets deltaker:

Lars Johan, Et lite stykke Thailand

Beste nye programserie:

Alt for Norge

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken