*Nettavisen* Økonomi.

Umbro med storavtale med fotballen

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

NFF og Umbro signerer ny avtale verdt 100 millioner.

31.05.10 13:38

Norges Fotballforbund og Umbro undertegner en samarbeidsavtale. Avtalen er på seks år, og har en totalramme på 100 millioner kroner. Scan Trade AS, som forhandler Umbro i Norge, har vært hovedsamarbeidspartner på utstyr til de norske landslagene i 13 år.

Både bredde og toppklubber over hele landet vil nyte godt av Umbros langsiktige satsning, heter det i en melding.

- Gode samarbeidspartnere må til for å nå målsettingen om deltakelse i blant annet EM-sluttspill i 2016. Derfor er det gledelig for oss at Norges største leverandør av fotballutstyr er med oss videre på laget. Gjennom avtalen sikrer vi midler til satsningen på våre landslag, sier generalsekretær Paul Glomsaker.

Scan Trade AS har allerede avtaler med 750 av 1840 fotballklubber i Norge. Verdien på disse avtalene er på totalt ca. 500 millioner i avtaleperioden. Dette gjør Scan Trade AS til en av idrettens største og viktigste samarbeidspartnere, heter det i meldingen.

- Intensjonen med avtalen er å fokusere på hvordan vi tar vare på breddeaktivitet og alle fotballspillere, like mye som vi sikrer at kvinne- og herrelandslagene får tilført nødvendige ressurser. Derfor har vi fokus på både bredde og topp. Vi er stolte over å være eksklusiv utstyrsleverandør for Norges største særidrettsforbund, skriver konsernsjef i Scan Trade gruppen, Terje Normann Johanssen, i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.