Unibet har kjøpt fotballrettigheter

Foto: Dag Langerød (Nettavisen)

Nordmenn bosatt i utlandet kan se Norge-Danmark på sin egen PC lørdag kveld.

22.03.11 13:40

Spillselskapet Unibet viser Norges avgjørende EM-kamp, og en rekke andre storkamper i kvalifiseringsrunden på sitt spillnettsted.

- Unibet støvsuger markedet for attraktive webTV-rettigheter. Norges storkamp mot Danmark er en av 14 EM-kamper vi viser denne helgen. Riktignok gjør nasjonale rettighetsbegrensninger at seere med norske IP-adresser ikke kan se denne kampen hos oss. Norske tippere kan imidlertid se alle de 14 andre EM-kampene, for eksempel Wales mot England, sier PR og samfunnskontakt Mads Jørgensen i Unibet.

- Vi vet imidlertid at det er massevis av nordmenn i utlandet som leter etter muligheter for å følge Drillos på sin PC i denne meget avgjørende kampen mot Morten Olsens danske disipler. Den samme muligheten har også utenlandske statsborgere fra hele verden, bosatt i Norge, som kan se sine nasjonale fotballhelter direktesendt i denne ukens kvalifiseringskamper, sier Jørgensen.

Unibet har kjøpt webrettigheter til en rekke kamper, turneringer og ligaer over hele verden, i blant annet fotball, tennis, golf, volleyball og basketball. I 2011 viser webTV-kanalen mer enn 3.500 fotballkamper fra store, internasjonale ligaer, internasjonale klubbturneringer og landskamper. Alt direkte, med engelske kommentatorer.

- Dette er et attraktivt tilbud for våre kunder. Vårt liveodds-tilbud fortsetter å vokse, og Norge er et av landene med størst kundevekst og seere i dette segmentet, sier Jørgensen i en presssemelding

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.