NA24.no

Foto: SASCHA SCHUERMANN (AFP)

Varner-brødrene hyrer Rolling Stones

Sist oppdatert:
Rockelegendene i Rolling Stones skal fronte norske klær.

Petter Varner og Marius Varner slår på stortrommen når de nå skal ut å markedsføre Dressmann-kjeden utenfor Norge. De har rett og slett hyret inn rockebandet Rollling Stones til å markedsføre sine klær, skriver Finansavisen.

Bruk av rockelegendene til markedsføring er en strategi de to Varner-brødrene har for å bli størst i verden på herreklær.

Må ut med tosifret millioner
Finansavisen skriver at Varner-brødrene må trolig ut med et tosifret millionbeløp for at Rolling Stones skal bli kjedens nye ansikter utad.

I tillegg kommer utgifter til ombygging av selskapets 400 butikker i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Island, Danmark og Tyskland, som allerede har kostet rundt 200 millioner kroner.

Arvet klesimperium
De to Varner-brødrene, pluss siste bror Joakim, arvet Dressmann-konsernet av sin far. Nå har de planer om å ta hele kleskonsernet til nye høyder, og planlegger å øke inntektene betydelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere