NA24.no

VG får skryt av storavis

Sist oppdatert:
VGs nettavis får hederlig omtale i USA.

Mens den amerikanske avisbransjen sliter tungt, leverer flere europeiske aviser solide tall, skriver The New York Times.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

En av dem er den tyske avisen Bild som er leverer sitt beste resultat i sin 62-årige historie.

Ikke forbilde
- Jeg tror krisen har positive effekter. Antallet aktører vil minske, men de solide vil overleve og framstå sterkere etter krisen, sier øverste sjef Mathias Döpfner i Axel Springer som er utgiveren av avisen i en kommentar.

I fleste deler av verden har den amerikanske forretningsmodellen lenge vært forbildet.

Slik er det ikke lenger.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Selv om ingen har funnet den magiske pillen, ifølge den amerikanske avisen, er det flere avishus som får hederlig omtale i artikkelen. VG Nett er en av dem.

Hamler opp med Google
- Stjernen til Schibsted er VG Nett. Nettstedet har en margin på mer enn 30 prosent og slåss med Google om å være den mest populære websiden i Norge, skriver The New York Times

- Som mange andre websider, generere den mesteparten av inntektene fra annonsering, men begynner også å tjene penger på sine lesere. Rundt 150.000 personer betaler opp til 599 kroner for å være med i avisens vektklubb. VG Nett begynte også nylig å ta betalt 780 kroner for tilgang til streaming av fotballkamper, skriver avisen videre.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere