NA24.no

(Faksimile VGTV)

VG på ekte TV

VG Multimedia TV tar nå steget fra internett og inn i tv-ruta.

Altibox vil fra august levere VGTV som en vanlig TV-kanal. I tillegg lager Altibox og VG en kiosk der seerne selv velger hva de vil se, presentert slik kunder av Altibox etter hvert er vant til å se TV. Dette kommer det frem i en pressemelding.

VGTV har inngått avtale med Altibox om nasjonal formidling av innholdet på VGTV. Det betyr at serier som SMS Rulett, Shit, Julebruskongen, Snørrunger, Rikingen, osv., blir å se på vanlige TV-skjermer. VGTV lager også en egen kanal som skal inngå i TV-basispakken fra Altibox.

I tillegg oppretter Altibox en egen kiosk for VGTV der seerne kan velge det innholdet de selv ønsker å se når de vil – såkalt ”program on demand”. VG og Altibox samarbeider også om å utvikle nye produkter som vil bli lansert senere.

-Fra vi gikk på nett i 1995 har vår strategi vært å gjøre VGs innhold tilgjengelig på alle betydelige plattformer i enhver kontekst våre lesere og brukere befinner seg i. Å komme ut på IPTV er nok et ledd i denne prosessen, skriever Jo Christian Oterhals, adm. direktør i VG Multimedia i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere