Gå til sidens hovedinnhold

VG på ekte TV

VG Multimedia TV tar nå steget fra internett og inn i tv-ruta.

Altibox vil fra august levere VGTV som en vanlig TV-kanal. I tillegg lager Altibox og VG en kiosk der seerne selv velger hva de vil se, presentert slik kunder av Altibox etter hvert er vant til å se TV. Dette kommer det frem i en pressemelding.

VGTV har inngått avtale med Altibox om nasjonal formidling av innholdet på VGTV. Det betyr at serier som SMS Rulett, Shit, Julebruskongen, Snørrunger, Rikingen, osv., blir å se på vanlige TV-skjermer. VGTV lager også en egen kanal som skal inngå i TV-basispakken fra Altibox.

I tillegg oppretter Altibox en egen kiosk for VGTV der seerne kan velge det innholdet de selv ønsker å se når de vil – såkalt ”program on demand”. VG og Altibox samarbeider også om å utvikle nye produkter som vil bli lansert senere.

-Fra vi gikk på nett i 1995 har vår strategi vært å gjøre VGs innhold tilgjengelig på alle betydelige plattformer i enhver kontekst våre lesere og brukere befinner seg i. Å komme ut på IPTV er nok et ledd i denne prosessen, skriever Jo Christian Oterhals, adm. direktør i VG Multimedia i meldingen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken