NA24.no

Viasat tok storeslem

Vant gull og sølv i Promax World.

Før helgen braket det løst i Promax World. Viasat hadde hele fem nominasjoner i promoverdenens Oscar og vant gull i kategorien «best image/brand» for promofilmen til den nye filmkanalen Viasat Film.

Treffer innertier
- Vi er utrolig stolte over å motta en pris for en film vi selv mener treffer innertier når det kommer til å formidle hva Viasat Film-kanalene handler om. Filmen er laget Viasats London-kontor Creative Services, sier Øystein Hygen Christensen, Presse- og informasjonsansvarlig i Viasat, til NA24 Propaganda.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

I tillegg vant Viasat sølv i kategorien «best integratet campaign».

Omfattende kategori
- Denne kategorien handler om å se på hvordan kampanje i sin helhet har vært implementert, og er således veldig morsom å få en så høy plassering i en så omfattende kategori, sier Christensen til NA24 Propaganda.

- Promax World favner jo bredere enn Promax Europe, men å bli nominert i begge er hyggelig anerkjennelse av jobben vi gjør med promo, sa markedssjef Kåre Hauge i TV3/Viasat til NA24 Propaganda når Viasat ble nominert.

Se klippet som vant gull øverst i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere