*Nettavisen* Økonomi.

Vif med TV-avtale

- Vi er svært stolte av å ta Vålerenga Fotball et steg videre i kommunikasjonen med vårt publikum i Oslo og Akershus, sier administrerende direktør i Vålerenga fotball Pål Breen i meldingen. Foto: Vålerenga

Samarbeid med TV8.

TV-stasjonen TV8 og Vålerenga Fotball har inngått et spennende partnerskap, hvor det denne uken er premiere på et helt nytt TV-program; «Oslos Stolthet». Programmet er produsert av VIF Media og TV8, og skal sendes hver uke i hele 2012 på TV8 Oslo og TV8 Follo.

- Vi er svært stolte av å ta Vålerenga Fotball et steg videre i kommunikasjonen med vårt publikum i Oslo og Akershus, sier administrerende direktør i Vålerenga fotball Pål Breen i en melding.

Lokal Oslo-TV
TV8 driver lokal-TV for Oslo, Romerike, Asker/Bærum, Follo og Buskerud. Ansvarlig redaktør for TV8 , Andreas Brøvig er også veldig glad for samarbeidet med Vålerenga.

- Vålerenga er en unik samarbeidspartner for oss. Det er ikke så mye som binder hovedstaden sammen, men Vålerenga er uten tvil en fellesnevner for Oslo. Vi har stor tro på at «Oslos stolthet» kan bli en slager for våre seere, sier Brøvig i meldingen.

«Oslos Stolthet» er et TV-program som skal sendes på TV8 hver torsdag, og det er en samproduksjon mellom Vålerenga og TV8. Premiere er i dag, torsdag 12. januar, kl. 17.30.

- «Oslos Stolthet» skal omhandle alt vi driver med, sier Vålerenga-direktøren i meldingen.

Ikke bare fotball
- Vi har mange prosjekter som ikke handler så mye om fotball, men om samfunnsengasjement - og disse prosjektene er viktig for at vi skal kunne kalle oss «Oslo Stolthet». Derfor blir også det vi gjør utenfor fotballbanen viktig når vi nå skal lage programmer som skal sendes på lokal-TV i Oslo, legger Breen til.

TV8-redaktøren sier at programmet i første omgang skal sendes på TV8 Oslo og TV8 Follo.

- I Follo er det ikke noe topplag og Vålerenga er veldig populære der – slik at vi ønsker å sende programmene på TV8 Follo også, sier han i meldingen.

Kommersiell direktør i Vålerenga, Esben Garlie, mener tv-samarbeidet gir klubben nye muligheter.

- Vålerenga Fotball er svært fornøyd med å få med seg TV8 som ny og spennende samarbeidspartner. TV8 vil styrke Vålerengas kommunikasjon med nærmiljøet, og vil gi partnerne i vår Samarbeidspool en positiv mulighet til kommunikasjon i Oslo og Akershus, forteller Garlie i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.