NA24.no

Bjørn Vihovde, partner og nordisk HR-direktør i Ernst & Young
Bjørn Vihovde, partner og nordisk HR-direktør i Ernst & Young Foto: Ernst & Young

Vihovde mest populær

Ernst & Young mest attraktiv i Norden – igjen.

Revisjons- og rådgivningsselskapet Ernst & Young rangeres for tredje året på rad som Nordens mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Det viser en undersøkelse selskapet Universum har foretatt blant over 13000 nordiske økonomistudenter.

Analyse- og konsulentbyrået Universum, som spesialiserer seg på employer branding, kårer hvert år Nordens mest attraktive arbeidsgivere for økonomistudenter. For tredje året på rad står Ernst & Young øverst på denne listen.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Ernst & Young har nå over 5000 ansatte i Norden, og er det mest integrerte revisjons- og rådgivningsselskapet av de fire store selskapene i denne bransjen.

Inspirerende kolleger
– Som en fullintegrert nordisk organisasjon kan vi tilby nyutdannede muligheten til å jobbe på prosjekter på tvers av landegrensene. Samtidig bygger vi felles nordiske verdier og en sterk bedriftskultur. Det er en knallhard kamp om de beste talentene i hele Norden. Den som vinner kampen er den som kan tilby inkluderende og inspirerende kolleger og ledere, kombinert med kontinuerlig utvikling og nye utfordringer, sier Bjørn Vihovde, partner og nordisk HR-direktør i Ernst & Young i en pressemelding , og legger til:

– Vi er derfor glade og stolte over at økonomistudentene ser det vi jobber så hardt for, og at de honorerer oss for dette.

Økonomistudentene har lagt vekt på forhold som gode karrieremuligheter, videreutdanning i jobben, ledere som kan støtte opp under deres karriere og konkurransedyktige lønnsbetingelser som årsak til valget av Ernst & Young som den mest attraktive arbeidsgiveren på et nordisk nivå, ifølge Universum.

Bak Ernst & Young følger PwC, fulgt av McKinsey på tredjeplass.

Hele topp 10 listen i Norden:

  1. Ernst & Young
  2. PwC
  3. McKinsey
  4. KPMG
  5. L’Oréal
  6. Nordea
  7. Deloitte
  8. Microsoft
  9. Boston Consulting Group
  10. IKEA

Variasjon i oppgaver
Ifølge Universum er det et klart skille mellom preferansene til finske studenter kontra studenter i de tre skandinaviske landene. For sistnevnte er støttende ledere, kreativt arbeidsmiljø og profesjonell trening og utvikling det viktigste, mens finnene mer ønsker bedrifter som tilbyr en konkurransedyktig grunnlønn og variasjon i arbeidsoppgavene.

Blant ingeniørstudentene har Siemens kapret førsteplassen foran fjorårets vinner, Rambøll, etterfulgt av ABB på tredjeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere