NA24.no

Viking har fått nytt talerør

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Ole J. Askeland er ny kommunikasjonssjef i klubben.

Askeland kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Stavanger Symfoniorkester.

- Jeg har en veldig spennende jobb i Symfoniorkesteret, men Viking har vært en viktig del av livet mitt siden jeg var liten, og nå gleder jeg meg til å gjøre mitt for at klubben når sine mål. Viking skal være en åpen klubb, vi skal involvere og engasjere. Vi skal arbeide systematisk og profesjonelt med kommunikasjon, sier Askeland i en melding.

Han har de siste to årene arbeidet for klubbens medieavdeling i et mindre engasjement, men nå blir han klubbens kommunikasjonssjef og samtidig leder for privatmarkedavdelingen. Det betyr at han får ansvaret for intern rådgivning, for kommunikasjonen fra Viking gjennom klubbens egne kanaler og for det øvrige arbeidet mot publikum.

Askeland har skrevet om Viking Fotball som journalist, redaktør for fotballmagasinet Kick, og som medforfatter av klubbens 100-årsjubileumsbok. Han har bakgrunn som journalist i Stavanger Aftenblad, hvor han har jobbet i sporten, politisk avdeling, kulturavdelingen og ved Oslo-kontoret. Han har forfattet flere bøker, vært kommunikasjonsrådgiver i Stavanger2008, og kommer altså nå fra en tilsvarende stilling i Stavanger Symfoniorkester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere