*Nettavisen* Økonomi.

Vil finne den norske Anna Anka

ANNA ANKA: Den svenske Hollywood-fruen kom sent, men godt inn i den offentlige debatten i 2009. Foto: Suslin, Maja (Scanpix)

Nå blir det norsk versjon av «Svenska Hollywoodfruer».

01.10.09 07:59

(SIDE2:) Den tidligere svenske modellen Anna Anka skapte vei i vellinga da hun deltok i «Svenska Hollywoodfruer». Anna er gift med sangeren Paul Anka, og hennes uttalelser om skandinaviske menn og likestilling falt ikke i god jord.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Leter etter norske
Blant annet hevdet hun at en kvinne måtte tilfredsstille sin mann om ekteskapet skulle fungere, og hun mente at amerikanske menns første oppgave var å forsørge familien, ikke være hjemme og skifte bleier i pappaperm.

LES MER: – Jeg er ingen husmor

Nå leter produksjonsselskapet Rubicon etter de norske hollywoodfruene.

Ifølge VG har de kommet langt i prosessen.

– De finnes, sier TV-produsent Lasse Hallberg til VG.

LES MER:- Vi er begge sjokkert

– Vanskelig
Magnus Rønningen, redaktør av MASSIV og i media for tiden for sitt Ari Behn-intervju sier til VG at han tror det kan bli vanskelig å finne så ekstreme fruer som Anna Anka.

– Det finnes utvilsomt norske kvinner som er gift med styrtrike menn i USA. Men jeg tviler på om noen av dem er så ekstreme, så ærlige og har så høy underholdningsverdi som Anna Anka, sier han.

LES OGSÅ: – Ari snakker ikke om en skilsmisse

I strid med Anka
Samtidig ligger svenske TV3 i en diskusjon med Anna Anka etter at de bestemte seg for å sende et ekstra avsnitt av «Svenska Hollywoodfruer» etter oppmerksomheten programmet har skapt.

Det mener Anna Anka er i strid med avtalen om fire episoder.

– Går de videre, så saksøker jeg dem, uttaler hun til Aftonbladet. Men TV3 mener de har sitt på det tørre og sier de vil fortsatt sende serien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag