*Nettavisen* Økonomi.

Vil gjøre barnet ditt til tv-stjerne

Barne-kanal søker barnefjes til suksess-serie.

Programmet PIcMe er en tegneserie der ekte barneansikter erstattes med figurenes tegnede ansikter, og produksjonen av den norske versjonen har akkurat begynt, skriver barne tv-kanalen NIckelodeon i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nickelodeon er MTVs søsterkanal og konkurrerer med Disney Channel om barnas gunst med blant annet SpongeBob Squarepants.

På mandag begynner Nickelodeons letingen etter norske barneansikter som skal ta del i serien PicMe. Kanalen kommer til å lete hele høsten og totalt kommer 104 barn (52 gutter og 52 jenter) i alderen to til fem få hvert sitt avsnitt oppkalt etter seg.

- Vi er glade for muligheten til å gjøre PicMe i Norge igjen da det ble en fantastisk suksess forrige gang. Det er en fin serie for den yngre generasjonen med glade farger og innslag i et rolig tempo, sier Jenny Frisk, sjef for Nickelodeon.

PicMe ble en stor suksess da serien ble lansert i England, og en like stor suksess i Norge da Nickelodeon gjennomførte denne produksjonen i februar 2007. Mengden som søkte, altså antall innsendte bilder, var overveldende.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.