Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Vil gjøre valgkampen morsom

Foto: Youtube
Fagforbundet sammen med komikere.

Fagforbundet har forsøkt å gjøre valgkampen morsom i samarbeid med Nils og Ronny, som er kjent fra diverse NRK-programmer. Sammen har de laget tre kortfilmer som de har lagt ut på YouTube og på forbundets egne nettsider. Filmene kommer med humoristiske innspill i debatten om privatisert eldreomsorg.

Offentlig eller privat drift av sykehjemmet? Nils & Ronny tegner et humoristisk bilde av en privat sykehjemseiers drøm om effektiv matservering og andre kreative tiltak for pasientene.

En god latter forlenger livet, mener Nils som også er bekymret for at altfor lange liv kan gå ut over bisnissen.Mindre gøy er det for de ansatte som trues med dårligere arbeidsforhold eller sparken om de ikke er med på moroa.

HTML EMBED

Nils & Ronny ser viktigheten av menneskelig kontakt for ensomme eldre. Nils mener at med rett timing kan en hjemmesykepleier likevel rekke over tusenvis av pleietrengende i løpet av et 16 timers skift. Stoppeklokka viser at piller, sosial kontakt og omsorg kan gis på 11 sekunder.

HTML EMBED

Nils & Ronny viser fram Gunilla, en lite kostnadskrevende pleier som kan gå et skift på en kjeks og to glass vann før hun kneler. Verdien av en slik arbeidshest uten pensjonsrettigheter og andre goder er noe de private eierne forstår seg på.

HTML EMBED

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!