NA24.no

Vil ikke snakke om TV 2-oppkjøp

Konsernsjef i Egmont, Steffen Kragh (t.v.) og konsernsjef i A-pressen, Alf Hildrum,
Konsernsjef i Egmont, Steffen Kragh (t.v.) og konsernsjef i A-pressen, Alf Hildrum, Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Egmonts mektigste nøyer seg med å konstatere at samarbeidet med A-pressen fungerer «fantastisk».

Etter det Kampanje erfarer sitter nå representanter fra gigantene Egmont, Bonnier og Telenor nærmest daglig og forhandler på spreng om en ny eierkabal i TV 2. Dersom partene blir enige, kan det gå mot store endringer på eiersiden til Norges største kommersielle tv-kanal, som neste år fyller 20 år. Her skal Egmont være den som kan sikre seg den største posten.

Til Aftenposten sier konsernsjef Steffen Kragh i danske Egmont at han ikke ønsker å kommentere hvorvidt det danske mediekonsernet er i ferd med å kjøpe seg opp i TV 2.

- Dersom det er slik at A-pressen ønsker å selge sine aksjer, har vi en gjensidig forkjøpsavtale. Men vi kommenterer aldri slike rykter, sier Kragh til Aftenposten.

Men Kragh sier på generelt grunnlag at konsernet ønsker seg mer levende bilder.

- Vi har et fantastisk samarbeid med A-pressen i dag og vi har alltid støttet opp om satsingen på TV 2. Vår generelle holdning er også at vi ønsker mer levende bilder i vår portefølje, sier Kragh til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere