NA24.no

Vil løfte frem unge designere

Fra ventstre: Preben Helliesen Aune (22), Martin Gaard (23) og Iver Ottesen (22).
Fra ventstre: Preben Helliesen Aune (22), Martin Gaard (23) og Iver Ottesen (22). Foto: Jimmy Royal
Sist oppdatert:
Stunt fra Jimmy Royal.

Like før jul lanserte Jimmy Royal inkubatorprosjektet Rocket Science med ønske om å kunne hjelpe unge og ambisiøse team til å få lansert idéen sin på et internasjonalt marked. Prosjektet er en del av Jimmy Royals satsning på å bidra aktivt inn i det norske startup-miljøet. Jimmy Royal byr på gratis kontorlokaler, samt eksterne og interne mentorer med spisskompetanse innen produktutvikling, merkevarebygging, markedsinnsikt, presentasjonsteknikk, design og innovasjon. Rocket Science tilbys gratis og uten forpliktelser.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Klar med sitt første team
Nå har Rocket Science fått på plass sitt første team som inntrer Jimmy Royals lokaler i slutten av mai. Målet er å betalansere en helt ny, digital tjeneste internasjonalt i løpet av senhøsten 2012.

- Vi har fått på plass en superfin idé og tre smarte, ambisiøse og arbeidsomme karer som vi gleder oss til å hjelpe videre. Fokus i første omgang blir å kickstarte en del strukturerte og målrettede prosesser som kreves for å lansere fort nok. Time to market er alfa omega med dagens utviklingstakt, sier Mona Jensen i Jimmy Royal i en pressemelding.

Designere i Studio 3
De tre heldige utvalgte er for tiden designere/kreatører på Studio 3 (Westerdals) og har ved siden av studier jobbet nattestid med prosjektet som nå skal realiseres.

- Da vi hørte om Rocket Science ble vi interesserte siden Jimmy Royal besitter en kompetanse og et nettverk som vil styrke produktet betydelig. Kreatøren som trer ut i startup-verdenen er en spennende kombinasjon og her har Jimmy Royal mye relevant erfaring gjennom Fribi. Med Rocket Science håper vi å kunne realisere vår egen idé, og lære maksimalt underveis, sier utvalgte i meldingen.

Jimmy Royal og teamet ønsker å dele erfaringene sine rundt Rocket Science underveis og det vil blant annet bli mulig å følge prosessen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere